Ametist Doğal Taş Tasarım Bileklik
Ametist Doğal Taş Tasarım Bileklik
Ametist Doğal Taş Tasarım Bileklik

Ametist Doğal Taş Tasarım Bileklik (BTS-88)

Fiyat : ₺419,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 8

Tane Boyu 10 - 20 mm. Ağırlık 36 gr. Uzunluk 20 cm.

Ürün Fotoğrafı Temsili Fotoğraftır, Ürünümüz Doğal Taş Olduğundan Renklerinde, Ağırlıklarında ve Boyutlarında Küçük Farklılıklar Gösterebilir.

 

TÜM TAŞLARIMIZIN ORJİNALLİĞİ FİRMA GÜVENCEMİZ ALTINDADIR!

 

AMETİST - AMETHYST (Pozitif Enerji Taşı)

Ametist taşı
, sahip olduğu enerji sayesinde bulunduğunuz ortamın negatif enerjisini kısa sürede yok ettiği düşünülen bir taştır. Bu sebeple meditasyon taşları içinde en çok tercih edilen doğal taşlardan biri olmuştur. Antik çağlardan bu yana zararlı alışkanlıklardan arınmak için yardımcı taş olarak kullanıla gelmiştir.

Uyumlu Burçlar ; Balık, Koç, Yengeç, Akrep ve Yay
Uyumlu Çakralar ; 6.Alın Çakrası (Üçüncü Göz) ve 7.Taç Çakrası

Doğal Taş Nasıl Arındırılır?


Tütsüleme:
Tütsü kullanarak yapılan enerjetik temizlik, taşın üzerindeki negatif enerjiyi dağıtmak için etkilidir. Bir elinize taşı bir elinize tütsüyü alıp dumanıyla 15-20 saniye boyunca taşınızı temizleyebilirsiniz.

Akan Su Altında Temizleme: Doğal taşların akan su altında tutulması, üzerlerindeki enerjik kirliliği giderir. Akar suyun altında 2-3 dakika yıkayarak taşınızı temizleyebilirsiniz.

Toprağa Gömme: Doğal taşlar, doğanın enerjisini emmek için toprağa gömülebilir. Bu yöntem, taşın enerjisinin dengelenmesine yardımcı olur. Taşınızı 1 gün toprağa gömerek temizleyebilirsiniz.

 

Taş Cinsi
Ametist
Uyumlu Burçlar
Akrep Balık Koç Yay Yengeç
EN YENİ ÜRÜNLER
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR